Click to order
Cart
Ваше замовлення
Total: 
ПІБ отримувача *
Номер телефону *
Ваш E-mail (обіцяємо, ніякого спаму) *
Населений пункт *
№ складу Нової Пошти
Спосіб оплати
Маєте коментар?
Шановний замовнику, після оформлення замовлення з Вами зв'яжеться наш оператор для уточнення зручного способу оплати та інших подробиць.

Дякуємо, що обрали нас!
На фото десерти Тетяни Милян
Про кенді бар:
особливості та види


Солодощі супроводжують будь-яке свято, де тільки накритий стіл, проте зазвичай лише як завершальний акорд. Але ж стіл із солодощами може бути і самостійним форматом проведення заходу, до того ж повноцінним. Саме Кенді бар став трендом останнім часом.

Красиво сервірований і прикрашений стіл з великою кількістю солодощів стає родзинкою будь-якого важливого торжества, від пишних весіль до камерних вечірок. І радує своєю естетикою, вишуканістю і незвичністю формату.

Особливості солодкого столу Так що таке Кенді бар? Дослівний переклад – солодкий бар, але нашого вуха звичніше поняття солодкий стіл. Але якщо точніше, Сandy bar – це не просто солодкий стіл, а в першу чергу атмосфера. Він підійде для святкування практично будь-яких заходів, де передбачені солодощі, і може бути організований не тільки в приміщенні, але і на природі.Організація подібного заходу скидається на мистецтво. Відокремлені столи, часто багаторівневі, які стоять як по центру, так і біля стін. Більш того, організатори йдуть далі і готують не тільки столи, а й буфети і помости.

Солодощі викладають кількома рівнями. На першому плані – солодощі на підносах, високі посудини з частуваннями – на другому плані, а багатоярусні викладки – позаду них. У центрі – фрукти, квіткові композиції, декор.

На питання Кенді бар що потрібно з посуду, відповідь проста: це підноси, вази, тарілки, склянки, а також шпажки, ложечки, виделки, причому з запасом. І бажано, небитка посуд.

Про що подбати

Отже, виникає питання: а чим наповнити Кенді бар? Обов'язковими атрибутами є:

– солодощі. Немає таких солодощів, які не могли б порадувати гостей. Випічка і зефір, маршмеллоу і цукерки, льодяники і шоколад, фрукти і торти, навіть мед і варення – всього цього знайдеться місце на солодкому столі. Максимальне число солодощів, розраховане на одну людину – по 3 одиниці кожного виду;

– напої. Лимонад і газована вода – фаворити солодкого частування в теплий сезон, причому їх подають дуже оригінально: зазвичай в стаканчиках-пляшках, а також в глечиках, лімонадніках, диспенсерах для напоїв. В холод все більше подають какао, капучіно, молочні коктейлі. Розрахунок напоїв в цілому – по 1 л на дорослу людину і по 0,5 л на дитину;

– прикраси. У процесі підготовки виникає завдання: чим прикрасити Кенді бар? Як правило, атмосфера свята залежить від обраної тематики. Якщо це весільне торжество, колірна гамма і стилістика підкреслює атмосферу в цілому. Композиції з квітів, свічки, вишуканий посуд, етикетки, іграшки, прапорці – аксесуарів безліч. Вибирають три кольори – гармонійних або контрастних, або кілька відтінків одного кольору, або один пастельний колір;

– аромати. Запахи стають доповненням тієї чи іншої атмосфери. Свіжий зелений чай, яскравий цитрус, насичена кориця, солодка ваніль, а особливо квіткові запахи -вибір залежить від специфіки свята.

Види Кенді бару

Солодкий стіл готують з різних приводів. Залежно від них і виділяють кілька видів Кенді бару.

  1. Дитячий – це не просто достаток солодощів, улюблених дітьми, але і різноманітність яскравих кольорів: рожевого, блакитного, жовтого. Для дитячих днів народження вибирають низькі столи, мінімум багатоярусного посуду, все стійке і небитке.
  2. Весільний. Це доповнення до основного столу, і центром є весільний торт. Колірна гамма оформлення і солодощів узгоджена з атмосферою свята.
  3. До річниці. Хороший формат для святкування важливого торжества. Зазвичай вибирають кольору в червоній гамі, а види солодощів – на розсуд замовника;
  4. У День всіх закоханих. Червоний колір – фаворит свята, так що оформлення та солодощі – в цьому спектрі.
  5. Новорічний. Традиційний новорічні кольори – червоний і зелений, а частування – типові зимові: з ароматами кориці або цитруса, ситні і калорійні.
  6. До дня народження. Тут дають волю креативу. Прийнято для жінок і дівчат вибирати теплі і пастельні кольори, для хлопців і чоловіків – холодні. Однак все залежить від смаку – як оформлення, так і солодощі.
  7. Тематичний. Це може бути вечірка, дівич-вечір, випускний. І певна тема, наприклад, шоколадний Кенді бар, де все солодощі з шоколаду, а оформлення – в насичених тонах.
Стилістика заходу залежить від побажань замовника і самого свята.

Організувати будь-яке свято в форматі Кенді бару – значить здивувати гостей різноманітністю солодких страв і дати можливість провести час в незвичній атмосфері. Починаючи дитячим днем народження і закінчуючи пишним весіллям, такий формат зуміє додати ексклюзивності будь-якого свята.
РОЗДІЛИ САЙТУ
Підписатися на новини
© 2015-2019 PARTYPOSUD™